l Kwekkertjes...


De allerjongste voetballertjes van VFC heten, niet geheel toevallig, de Kwekkertjes. Deze 4 en 5-jarige talenten kunnen nog niet in competitieverband wedstrijdjes spelen, maar kunnen natuurlijk wel al beginnen met trainen. En waar is dat leuker dan bij VFC?

De Kwekkertjes

Spelenderwijs kunnen zij bij de trainingen vertrouwd raken met het spelletje, balgevoel opdoen en leren omgaan met medespelertjes. Uiteraard zorgen onze trainers ervoor dat de Kwekkertjes veel plezier hebben bij de trainingen.
De Kwekkertjes trainen iedere woensdag tussen 14.30 uur en 15.30 uur op het kunstgras. De trainingen worden gegeven door Patricia van der Slot, Annemieke Bot, Annelies Vleij, Rebekka van der Werff en Arie Meijer. 
De trainingen starten in september en eindigen in mei, waarbij tijdens de winterstop van begin december tot eind februari niet getraind wordt.

Training

Aan het eind van het seizoen, als alle Kwekkertjes al de nodige voetbalvaardigheden hebben aangeleerd, wordt deelgenomen aan een aantal toernooien. Hoogtepunt is natuurlijk ons eigen toernooi in april.

Als de Kwekkertjes nog steeds enthousiast zijn over voetballen kunnen zij daarna, als ze oud genoeg zijn, doorstromen naar de F-pupillen van VFC. En anders blijven ze nog lekker een jaar een Kwekkertje. 

Interesse? Stuur dan gerust een e-mail naar Annemiek Bot: kwekkertjes@vfcvoetbal.nl.

De Kwekkertjes samen met spelers VFC 1

 

vfcvoetbal.nl
HoofdSponsor VFC
Subsponsor VFC VFC Businessclub.

Sponsors: Goud. JDL financial services.

Sponsors: Zilver. budgetverhuizer.
Belangrijke data / Evenementen
15/09/17Vrijwilligersavond

Sponsors: Brons en shirt VFC Businessclub.


Verjaardagen deze week.
20, Huib Heijdra,
26, Martin Smidt,
24, Bruno Langbroek,
23, Zeb Scheper,
21, Brian Boele,
21, Max van der Weijde,
25, Thomas van Ommeren,
25, Beau Stans,
22, Danilio Veldhoen,
21, Tijs Philip,
27, Manar Shikh Darwish,
28, Noah Akihary,
25, Kai Voorbach,
28, Owen van den Berg,
19, Stian Johannes Kuijs,
24, Junior Willeijns,
29, Flavio fila Costa,