DatumNieuws
19/06/17

PUPILLENKAMP 2017: FOTO'S MET VERSLAG (DOOR DE OGEN VAN DE KAMPLEIDER)

 "Na een moeizame en intensieve aanloop, bedankt Bianca, is het dan zover. We gaan op kamp. Het feestje begint bij mij al op de vrijdagmorgen als ik de laatste zaken op orde breng. Nog even naar de fietsenmaker voor oude fietsbanden, dit is jaarlijkse een traditie want ze zijn gemakkelijk te gebruiken bij spelvormen. Ik heb er 9 nodig. Helaas heeft de fietsenmaker er slechts 2 en word ik doorverwezen naar zijn collega die er gelukkig ook nog 6 heeft....."

 

Wilt u de rest van het verslag ook lezen? Lees dan het uitvoerig kampverslag

En natuurlijk hoort er ook een uitgebreid fotoalbum bij het verslag!

 

Veel lees- en kijkplezier. Op naar volgend jaar!!!16/06/17

BUREN VAN VFC EEN SPECIAAL WOORD VAN DANK

Drie velden en meer dan 1.000 leden, waarvan er zo'n 800 voetballen. Dat betekent ieder weekend op zaterdag een vol programma. Alle velden bezet met teams die uit de hele regio komen. Veel auto's in een woonwijk. Dat gaat niet altijd goed. Hoewel de meeste bezoekers en ouders van VFC-leden het wel weten en er ook rekening mee houden, komt het toch wekelijks voor dat er auto's verkeerd geparkeerd staan en dat onze buren daar last van hebben.

Natuurlijk proberen we er veel aan te doen om de overlast te beperken, maar helemaal voorkomen lukt niet.

Daarom een speciaal woord van dank voor onze buren, voor het geduld en het dragen van de overlast die we niet kunnen voorkomen. Ook voor jullie breekt er een (korte) periode aan van relatieve parkeerrust. We hopen dat onze bezoekers volgend seizoen zich goed gaan gedragen en de regels in acht nemen.

Dank voor het feit dat we goede buren kunnen zijn!!


16/06/17

EINDE VAN HET SEIZOEN, DANK, DANK, DANK... ALLE VRIJWILLIGERS

Nog even en het seizoen is echt helemaal voorbij. Dit weekend nog een pupillenkamp en een G-kamp, op maandag nog voor een paar teams spullen inleveren en een bestuursvergadering maar daarna is het echt even voorbij bij VFC. Weer een seizoen achter de rug. Een seizoen met grote veranderingen. De club van VFC met meer dan 1.000 leden, meer dan duizend meningen. Tijd voor even een paar weken rust totdat het augustus is en dan gaan we weer. Hopelijk is iedereen dan weer bijgetankt en verrijkt met mooie vakantieherinneringen.

Een club als VFC kan niet zonder vrijwilligers. Via dit bericht willen we alle vrijwilligers hartelijk danken. Dus leiders, trainers, commissieleden, kantinemedewerkers, zoppers, scheidrechters, schoonmakers, wedstrijdleiders, sponsors, krantenophalers, chauffeurs, natuurlijk onze trouwe ploeg onderhoudsmedewerkers en iedereen die niet onder een van deze genoemde groepen valt:

HARTELIJK DANK!!!  

De jeugdcommissie en het bestuur van VFC is enorm blij met jullie.

In september 2017 zal de jaarlijkse vrijwilligersavond worden gehouden. Dit is op de derde vrijdag van september en die valt dit jaar op 15 september 2017.