DatumNieuws
23/08/17

VFC'ERS IN ACTIE VOOR BIKE4PARKINSON

 In het weekend van 2 en 3 september gaat een groep van zo'n 30 voornamelijk Kwekkers fietsen in Valkenburg. Zij zamelen hiermee geld in voor Bike4Parkinson en ondesteunen hiermee Ed van Mil in zijn strijd tegen Parkinson. Ed en zijn makkers hebben een streefbedrag van € 5.000,- in gedachten en ze zijn hard op weg om dat bedrag ook te halen. Een klein beetje extra steun is nodig en daarom zal er zondag a.s. bij VFC een actie worden gehouden om extra sponsorgeld te genereren.

Een groot aantal van de fietsers die in Limburg 60 kilometers gaan fietsen en onderweg een aantal lastige heuvels zal gaan bedwingen, zal zondag vanaf 13.30 uur aanwezig zijn met fiets en al. Ze zullen de aanwezige bezoekers informeren over het doel van de tocht en proberen om loten te verkopen voor € 10,- per stuk. Onder alle kopers zal als tegenprestatie een paar leuke prijzen verdeeld gaan worden. Denk hierbij aan o.a. een mooie reischecque.

Voor meer informatie over Bike4Parkinson kunt u kijken op de website: www.bike4parkinson.com  

U kunt via deze site ook rechtstreeks een donatie doen voor het team van Ed. Onder tabblad 'Wat kunt u doen' en dan 'Ondersteun een actie'. Daar treft u de pagina aan van 'Team Ed4Parkinson fietst Parkinson de wereld uit.' Op deze bladzijde heeft u niet alleen de mogelijkheid om te doneren maar u kunt daar ook Ed van Mil zijn persoonlijke verhaal lezen.

Graag zien we u zondag a.s. bij de laatste wedstrijden om de Kwekkerbokaal. Voetbal kijken en u laten informeren over de tocht in de Limburgse heuvels.

Op de Facebookpagina treft u bovendien een interview met Ed aan dat in het Algemeen Dagblad is verschenen. Ook ziet u daar een kranteknipsel van 'De Heemsteder' van afgelopen maandag waar Ed aan het woord komt.

Dank.


22/08/17

PROGRAMMA KWEKKERCUP

 Het programma van de Kwekkercup ziet er als volgt uit:

  • Donderdag 24 augustus 20.00 uur:  VFC Zo 1 - Hermes DVS en RVC '33 - Spartaan '20
  • Zondag 27 augustus 14.00 uur:  VFC Zo 1 - Spartaan '20 en RVC '33 - Hermes DVS

Op donderdag 24 augustus is er vanwege de wedstrijden voor de Kwekkercup geen training voor alle lagere seniorenelftallen.


22/08/17

JOKE VAN DE GRAAF GASTVROUW VFC 1 ZATERDAG

Bij de thuiswedstrijden van VFC 1 zaterdag zal Joke van de Graaf komend seizoen de gastvrouw zijn. Zij zal in de bestuurskamer aanwezig zijn om de bestuursleden van de tegenpartij te ontvangen. Als bestuur van VFC zijn we blij met deze ontwikkeling. We wensen Joke een mooi en vooral gezellig seizoen toe.

Bestuur VFC


21/08/17

VRIJWILLIGERS GEZOCHT: IS BARMEDEWERKER IETS VOOR U?

Zoals ieder seizoen zijn we bij VFC op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan de vereniging namelijk niet draaien. Vooral in de kantine komen we vaak mensen tekort. Lijkt het u wat om een dienst per maand van ongeveer 4 uur te draaien? Mag natuurlijk ook meer! Of kent u iemand die samen met u een dienst wil komen draaien of iemand die graag vrijwilligerswerk wil gaan doen? Wees welkom en meld u aan. Dit kan door een berichtje te sturen naar: kantine@vfcvoetbal.nl

De bar zorgt voor een omzet die VFC mede nodig heeft om als vereniging te kunnen blijven draaien. Daarom is het belangrijk voor VFC om de barbezetting op orde te hebben. Bovendien is het een leuke taak waarbij u gezellige sportieve klanten ontmoet. Dus, schroom niet en laat wat van u horen!!!


18/08/17

VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2017: VRIJWILLIGERSAVOND

De eerste aankondiging is al geweest, maar vanaf nu kun je je aanmelden voor de vrijwilligersavond van VFC. Het streven is om de jaarlijkse vrijwilligersavond op de derde vrijdag van september te houden en dat is dit jaar vrijdag 15 september.

Met de vrijwilligersavond willen wij de vrijwilligers bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Natuurlijk kunnen wij hen niet voldoende bedanken, maar toch proberen we het op deze manier.
Op deze avond wordt ook bekend gemaakt wie de vrijwilliger(s) van het seizoen 2016 - 2017 is/zijn geworden. Een duivels dilemma omdat we natuurlijk iedereen deze titel gunnen.

Aanmelden voor deze avond kan bij Kevin Eijer. Een e-mail naar hem is voldoende: secretaris@vfcvoetbal.nl. Binnenkort zullen wij melden hoe laat iedereen welkom is op het VFC sportpark.

We hopen dat jullie er bij zullen zijn.

Bestuur VFC


18/08/17

VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN

In de bijlage zijn de voorlopige teamindelingen vermeld waarmee de jeugdteams het seizoen 2017-2018 gaan starten met de trainingen en de bekerwedstrijden.

Hebt u vragen dan kan dat uitsluitend per e-mail: teamindelingen@vfcvoetbal.nl.


18/08/17

MAANDAG 21 AUGUSTUS START TRAININGEN REGULIERE TEAMS

Vanaf maandag 21 augustus starten ook de reguliere jeugdteams weer hun trainingen.
Zoals ieder seizoen is het passen en meten met het indelen van de trainingstijden en trainingsruimte. Er zijn de laatste dagen nog een aantal wijzigingen aangebracht in het schema.

De laatste versie van het trainingsschema is te vinden op de pagina training.
LET OP: De trainingsavond van JO15-3 en JO15-4 is gewijzigd van maandag naar dinsdag! Hun tweede trainingsavond is ongewijzigd.


17/08/17

ZET DE KNIP-APP OP JE TELEFOON....

Reuzehandig: de KNIP app

VFC kent de eigen betaalpas en een veelgestelde vraag aan het barpersoneel is: 'Hoeveel staat er nog op mijn pas?' Die vraag kan tot het verleden behoren als je de Knip app op je telefoon zet. Niet alleen kun je dan zien wat je saldo is maar je kunt ook op een eenvoudige manier opladen en je kunt ook direct zien wat je uitgavepatroon is.

Reuzehandig dus die app. En laten we wel wezen, we leven niet meer in 1900, dus laten we proberen met onze tijd mee te gaan. Voor jullie handig en voor het barpersoneel ietsje minder handelingen.

Alvast dank voor het installeren en... gebruiken!


17/08/17

WEBSHOP

Het is momenteel niet mogelijk om aanpassingen aan de teksten van de webshop te maken. Sommige prijzen worden daarom niet juist vermeld. Onze excuses daarvoor. Bij een bestelling zullen we u bij een onjuiste prijs daarover informeren voordat we de bestelling afronden.

De naam bedrukken op de kleding kost € 6,50 ongeacht de lengte. Initialen, maximaal 2 letters, kosten € 1,50 per letter.

Nogmaals onze excuses.


16/08/17

WIJZIGING TEAMNUMMERS JO11 EN JO10

Hoewel de KNVB verenigingen al de mogelijkheid heeft geboden om te gaan werken met JO11- én JO10-teams, heeft diezelfde KNVB besloten deze onderverdeling komend seizoen nog niet toe te passen bij de wedstrijdprogramma's. Dit betekent dat VFC genoodzaakt is de teams die zij eerder een JO10-aanduiding hadden gegeven alsnog met de JO11-aanduiding te moeten noemen. De wijzigingen zijn ook doorgevoerd in het trainingsschema.

nieuwe aanduiding eerdere aanduiding
11-1 11-1
11-2 11-2
11-3 10-1
11-4 10-2
11-5 11-3
11-6 11-4
11-7 11-5
11-8 11-6
11-9 11-7
11-10 10-3
11-11 10-4
11-12 10-5


16/08/17

KNVB VOETBAL.NL APP VANAF WEEK 34 LIVE

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app van de KNVB. Met deze app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd zijn, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.


14/08/17

NIET BETAALD IS NIET SPELEN

Ondanks de enorme inzet van onze financiele administratie is het nog niet helemaal gelukt om alle contributies van vorig seizoen te innen. Een mooi bericht is wel dat nagenoeg iedereen heeft betaald.

Van een aantal spelers worden de spelerspassen geblokkeerd. Deze spelers zullen dan ook niet mogen spelen. Het kan zijn dat in onze administratie een foutje is geslopen. Ook maken we mee dat automatische incasso's niet uitgevoerd konden worden. Doet u uzelf, uw kind en uiteindelijk ook ons een plezier en controleer uw afschriften.

De leden waarom het gaat zijn de afgelopen maanden gebeld, gemaild, gesmst en er zijn voicemailberichten bij hen ingesproken.

Twijfelt u of uw betaling binnen is gekomen, neem dan even contact op met ledenadministratie@vfcvoetbal.nl.


13/08/17

NIEUWE WEBSITE ONDER CONSTRUCTIE !!!

Het afgelopen half jaar is een groep vrijwilligers druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe website. Deze site is ook al zichtbaar zoals een aantal leden al heeft ontdekt. Voor alle duidelijkheid willen we de leden duidelijk maken dat alléén de informatie op de huidige website www.vfcvoetbal.nl leidend is.

Op dit moment zijn we de taalfoutjes en dergelijke aan het wegwerken. Tevens vinden de laatste aanpassingen en aanvullingen plaats. Als de nieuwe website wordt goedgekeurd door het bestuur, zal de nieuwe website pas officieel worden.

Dus doe ons en uzelf een groot plezier en ga alleen uit van de informatie die op www.vfcvoetbal.nl staat en op onze officiele Facebookpagina waar de meeste berichten die hier te zien zijn ook worden geplaatst.

Ruud Ham, communicatie


12/08/17

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2017 - 2018

De facturen voor de contributie voor seizoen 2017-2018 worden binnen 2 weken verzonden. De inning via automatische incasso zal rond 1 september plaatsvinden.
Afgelopen seizoen is er met een aantal VFC-leden individuele betalingsafspraken gemaakt. Deze gelden niet automatisch voor komend seizoen! Per seizoen wordt dit namelijk beoordeeld.Wilt u hier s.v.p. rekening meehouden.

Indien u uw factuur per post krijgt, wilt u ons dan zo spoedig mogelijk uw e-mail adres doorgeven. Het e-mail adres hebben we absoluut nodig om het als speler mogelijk te maken bij de KNVB geregistreerd te staan. Ook is dit nodig voor de KNVB wedstrijdzakenapp vanaf dit seizoen!!

Naast de contributie wordt er ook een vrijwilligersbijdrage in rekening gebracht. Het verwerken van deze bijdrage is naar eer en geweten gedaan. Dit blijft echter handmatig werk en hier kan een foutje in zitten. Hiervoor bieden we alvast bij voorbaat onze excuses aan. Mocht dit verkeerd verwerkt zijn, stuurt u dan een berichtje naar ledenadministratie@vfcvoetbal.nl

Ledenadministratie